OLVASÁSI IDŐ KB. < 1 perc

Nyomtatásban hamarosan, digitálisan lapozható formában már elérhető az Életigenlők magazin téli, ünnepi száma. A címlapon Eszenyi Enikő, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, akivel “Vágyak, álmok ünnepi masnival” címmel készült interjú.

A magazinban sok hasznos és tartalmas információ található például arról, hogy Tonk Emil motivációs trénernek a mosoly, a derű az életigenlése, Dévai Nagy Kamilla hogyan győzte le többször is a rákot. Fontos, hogy ne a Google-től várja a megoldást a rákos beteg – erről már Vajda Márta A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány igazgatója mondja el meglátását, tapasztalatait.

Szó esik még a lapban az onkothermiáról, hagyományos és alternatív immunerősítő eljárásokról, a test és a lélek egyensúlyának fontosságáról, Nagy László életigenléséről, Ruttkai Éva és Latinovits Zoltán dimenziókon átívelő nagy szerelméről, és további érdekes témákról.

🎀💝 Büszkeség, hogy Eszenyi Enikő Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő címlapinterjút adott az Életigenlők magazinnak. Nagy öröm, hogy a művésznő saját facebook oldalán posztolta az interjút, és felkerült a Vígszínház honlapjára is. Köszönjük! 🎀💝

Kellemes olvasást kívánunk!

Eletigenlok.hu

Similar Posts