Hirdessen az Életigenlők magazinban!

Hirdetésével Ön eljut a célzott közönséghez, és egyben kiemelten fontos társadalmi ügy megvalósulását is támogatja. A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány a reklámbevételek teljes összegét a minőségi, díjmentes tartalomszolgáltatásra és a rákellenes életmódot segítő szolgáltatásokra fordítja.

2017-ben tematikus tartalomszolgáltatást indítottunk, hogy minél szélesebb körben terjedjen: a daganatos betegség megelőzhető, a betegségből meg lehet gyógyulni.

Kutatások és tapasztalatok igazolják: ez nagyban függ az életmódtól, az életszemlélettől és a tájékozottságtól.

Az Életigenlők internetes médiaportálon multimédiás tartalmat szolgáltatunk, ahol tíz népszerű rovat és alrovat mellett onkorádió és reformételeket bemutató gasztrovideó-csatorna is működik, melynek házigazdája Jenei Tamás vezető séf.

Azt, hogy jó úton járunk, bizonyítja az olvasottság folyamatos, töretlen emelkedése az egészségtudatos életmódot folytatók körében. Médiaportálunk természetesen a legismertebb közösségi megosztókkal is (pl. Facebook, Twitter, stb.) közvetlen elektronikus kapcsolatban áll, mely biztosítja a megjelenések mind szélesebb körben történő lehetőségét. Napi követőink száma közel tízezer, a médiaportálra feliratkozók pedig azonnal értesülhetnek legfrissebb híreinkről, eseményekről.

ÉLETIGENLŐK, a nyomtatott magazin

Negyedévente 5.000 példányban jelenik meg ÉLETIGENLŐK c. nyomtatott magazinunk, mely tartalmában egyedi és hiánypótló kiadvány. Megszólítunk benne olyan közismert embereket, akik nevüket is vállalva mondják el gyógyulásuk történetét, mesélnek egészségtudatos életmódjukról, de tapasztalataik alapján akár tanácsot is adnak betegségmegelőzésről, életmódváltásról, egészséges táplálkozásról. Foglalkozunk a rákkutatás legújabb, de sok esetben kevéssé ismert eredményeivel, a lelki-fizikai-mentális kiegyensúlyozottság fontosságával, a rehabilitációval, mert a rákbetegség legyőzhető.

Az Ön hirdetése velünk az egészségtudatos emberek széles célcsoportját éri el. Magazinunk díjmentes kiadvány, melyet partnereink közreműködésével terjesztünk.

Lapozható formában médiaportálunkon eddigi lapszámaink ITT tekinthetőek meg!PDF formátumban ITT olvashatóak

2019 évi megjelenések:

– április 10.
– június 10.
– október 10.
– december 1.

Hirdetési felületek és árak ITT

Életigenlők.hu

Hasonló cikkek