Ha teljes életet szeretnétek élni, első dolgotok legyen pozitív gondolkodásmódra váltani

Dr. Gyürky Melinda neurológus és integratív orvos küldetése a nyugati és keleti orvoslás egyesítése, a kettő ötvözésével páciensei gyógyítása. Mindvégig élt és él benne a remény, hogy érdemes új utakat keresni, meglelni a gyógyírt a gyógyíthatatlanra.


Közel 30 éves pályafutása során a hagyományos orvoslás mellett számos alternatív gyógymódot alkalmazott, 2019-ben a pekingi Kundawell Orvoskutató Intézetben a kínai orvoslás rendszerét is tanulmányozta, s eljutott arra a felismerésre, hogy a nyugatias életformában megjelenő betegségek hátterében döntően lelki, azaz spirituális okok húzódnak meg. Tehát nem csak a testet, hanem a lelket, és a szellemet is gyógyítani kell. Ezen tapasztalatait „Az Óperencián túl” című, hamarosan megjelenő könyvében foglalja össze.

A legfontosabb üzenete: ha teljes életet szeretnétek élni, első dolgotok legyen pozitív gondolkodásmódra váltani!

A pozitív gondolkodásmód alapja a hit. Tudatosítanunk kell, hogy univerzális értelemben minden ember hívő! – vallja a szerző, Dr. Gyürky Melinda neurológus.

Mi is ez az ember tudatalatti szintjére elrejtett hite? Az ember és a természet EGYSÉG élménye, a „TAO” ahogy Lao-ce is vallja. A tudás, hogy minden mindennel összefügg, hogy az ember csak az emberek alkotta közösséggel és a környező világgal együtt, és azzal összhangban működhet.

Ez a holisztikus világnézet az emberiség közös hite: ember + világ = élet. Aki hisz ebben, az testi-lelki-szellemi egyensúlyban van, harmóniában él, azaz egészséges!

Ezen hit oltalmában, a pozitív életszemléletre, életigenlésre váltva a szavaival is gyógyítani szeretne a doktornő, aki így fogalmaz: „Ahogyan a SZERETET a híd az élők és holtak között, úgy szeretném, hogy a vallás és a tudomány, a nyugati és keleti gyógyítás között is a megértés-elfogadás legyen az összekötő kapocs! Célom hogy az emberek között is a legfőbb ragasztóanyag a SZERETET legyen.”

Hiszem, hogy mindenkiben van egy parányi jóság, valami „isteni szikra”, egy morzsányi szeretet, amely a világunkat harmonikusabbá teheti.

Dr. Gyürky Melinda szerzővel közösen kívánjuk Neked kedves Olvasó, hogy az Univerzum bölcsességén alapuló, rövid fejezetekbe rendezett gondolatokat képes légy megérteni, és saját életedben alkalmazni! Hisz ez az első lépés az egészség felé!

A könyv vásárlásával kapcsolatos információk:
https://www.facebook.com/drgyurkymelinda/
email: dr.gyurkymelinda@gmail.com

A cikk az Életigenlők magazin 2019. téli-ünnepi számában jelent meg.

eletigenlok.hu

Hasonló cikkek