A Semmelweis nap alkalmából Batthyány-Strattmann díjjal tüntette ki július 1-jén Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere az egészségügyi ellátás fejlesztése érdekében végzett szakmai munkája, kimagasló teljesítménye elismeréseként Dr. Juhász Györgyöt, A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány egyik főalapítóját, a hazai orvostársadalom jeles tagját, Budapest Főváros XXI. Kerület Csepel Önkormányzat Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat főigazgató főorvosát.

Dr. Juhász György Budapest Főváros XXI. Kerület Csepel Önkormányzat Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat főigazgató főorvosa és Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője külön elismeréssel köszöntötte hivatalos Facebook oldalán ebből az alkalomból a főigazgató urat, valamint a Csepel és Soroksár egészségéért dolgozó orvosokat, nővéreket, ápolókat, mentősöket, megköszönve azok áldozatos és fáradságot nem ismerő munkáját!

Dr. Juhász György személyes és szakmai életpályájáról, társadalmi szerepvállalásairól, a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat és A rák ellen… Alapítvány szakmai együttműködéséről, az onkológiai betegek humánus, több formában – emberileg-érzelmileg is támogatott – ellátásának lehetőségeiről, egészségfejlesztésről rádióinterjút készítünk, amit az Életigenlők online offline magazinban közzéteszünk.

eletigenlok.hu

Hasonló cikkek