Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. 3 perc

Különböző kutatások kimutatták, hogy a meditáció jótékony hatással van az egészségünkre. Napjainkban már óriási kínálat van a különböző meditációs technikákból, és talán bőségesebb is, mint amit az ember át tud látni.

A bőséges kínálat ellenére, még így is sokan vannak, akik nem hallottak a Fálun Dáfáról.

A Fálun Dáfá, más néven Fálun Gong, egy ősi kínai bölcsességtanítás, amely 5 egyszerű meditációs gyakorlatból áll. A gyakorlatot 1992-ben hozták nyilvánosságra Kínában és gyorsan el is terjedt.

1998-ban a kínai kormány felméréseket készített a Fálun Gong gyakorlókról az ország egész területén. Megállapították, hogy a 31.000 megkérdezett gyakorló 98 százaléka jelentős egészségügyi javulást tapasztalt nem sokkal azután, hogy elkezdték a gyakorlást. Több mint 90 százalékuk számolt be arról, hogy különböző betegségektől szenvedtek a gyakorlás megkezdése előtt, és több mint 70 százalékuk tapasztalt „teljes” vagy „majdnem teljes” felépülést abból az állapotból.

A tanítások lényege a következő három értéken alapul: 

A könyveket és videókat megnézheti, és ingyenesen elérheti az interneten: www.FalunDafa.hu
A könyv nyomtatott példányáról érdeklődjön önkénteseinknél.

A Fálun Dáfát jelenleg a világ több mint 100 országában, több mint 100 millió ember – minden korosztály, nemzetiség, és társadalmi réteg – gyakorolja.

Miért gyakorolják világszerte a Fálun Dáfát?

Sokan számoltak be teljes gyógyulásról krónikus betegségekből, beleértve a rákot, cukorbetegséget, szív- és érrendszer betegségeket. Mások elveszítik a dohányzás iránti késztetést, és elengedik a függőségeiket, akár rövid időn belül. A tapasztalatok köre végtelen, de minden Fálun Dáfá gyakorlónak meg van a maga története. Kérdezzen!

A gyakorlás nemcsak az egészséget javítja meg csodálatos módon, de megváltoztatja az életszemléletet is.

Meditációs gyakorlat testnek és léleknek

Történelmi háttér

A Fálun Gong meditációt először 1992-ben hozták nyilvánosságra. Az egészségre, közérzetre és az erkölcsre gyakorolt jó hatásai miatt, pár év alatt Kína szerte közel 100 millió ember kezdte el gyakorolni. 1999-ben Csiáng Cö-min, a Kínai Kommunista Párt (KKP) akkori vezetője fenyegetést látott a spirituális tanítás növekvő népszerűségében, és 1999. július 20-án betiltotta a Fálun Gong meditációt Kínában.

Vélemények

“Számos történetet olvastam és hallottam más Fálun Dáfá gyakorlóktól a világ minden tájáról. Sokan súlyos, és halálos betegségektől, és káros szokásoktól szabadultak meg, miután elkezdték a Fálun Dáfát gyakorolni.”

„Miután a család egyik tagja elkezdte a Fálun Dáfát gyakorolni, az őszinteség, jószívűség, tolerancia (kínaiul Zhen 真Shan 善 Ren忍) elvek megoldották a családi vitákat és harmonikussá tették a családon belüli kapcsolatokat.”

„Amikor a fiam meghallotta, hogy ez a változás a Fálun Dáfának köszönhető, nagyon kíváncsi lett, még többet akart megtudni róla. Néhány héttel később egy Fálun Dáfá rendezvényen sok gyakorlóval megismerkedett, és nagyon büszke volt az anyjára. „Bár a fiam már a 40-es éveiben jár, szorosan átölelt, mint egy kisfiú, és hangosan kiáltotta, „Ő az én anyukám!” mesélte Milena, „annyira meg voltam hatódva, mert nem is álmodtam arról, hogy helyreállíthatjuk a kapcsolatunkat”.

Rendkívül kíváncsi voltam, hogy miről is szól a Fálun Gong. A Shen Yun előadás alatt azt kérdeztem magamtól: „Miért nem tudok semmit erről a Fálun Dáfáról? Ráadásul Kínában üldözik őket és én sosem hallottam erről?!”

További információkat, tapasztalat beszámolókat találnak a következő oldalon: http://hu.clearharmony.net/ 

eletigenlok.hu

 

Similar Posts