Kérjük, egy megosztással támogasd portálunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. < 1 perc

Krémleves nyers zöldségbetéttel, melyet hidegen és melegen is fogyaszthatunk.

 

Hozzávalók:

40 dkg burgonya

 2 csapott kiskanál só

2 dl tejföl

2-3 evőkanál tartósítószer nélküli mustár

 ízlés szerint citromlé

 2-4 szál zöldhagyma

 2 szál sárgarépa

1 cékla

Elkészítés

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk és felkockára vágva 1 liter vízben pici sóval puhára főzzük. Turmixoljuk, s ízesítjük a tejföllel, mustárral, a citrom levével, ha kell még sóval.

Tálaláskor a levesestányérokba apróra vágott zöldhagymát, hámozott megmosott reszelt sárgarépát és ugyanígy előkészített reszelt céklát halmozunk.

Jó étvágyat kívánunk!

eletigenlok.hu

Similar Posts