Interjú Bolla Szabolccsal, a Corazon egészség-kontroll készülékek forgalmazójával

– Manapság egyre többen figyelnek az egészségükre. Miben segít ez a gép?

– A Corazon KEITO multifunkciós egészségkontroll készülékeket 2004-ben cégünk vezette be Magyarországon és ma is kizárólag mi forgalmazzuk azokat. A K6, K7, K8 modellváltozatok után, immár a nemrég megjelent legújabb K9 készülék is elérhető nálunk. Ezek a készülékek az egészségi állapottal kapcsolatos alapvető értékeket mérik, mint testsúly, testmagasság, vérnyomás, testtömeg-index, testzsír-százalék, szívritmus. Így alkalmasak két népbetegség, az elhízás és a magas vérnyomás kiszűrésére és folyamatos ellenőrzésére.

– Fellépünk a készülékre, és mi történik?

– Maga a mérés nem igényel asszisztenciát, mert a készülék állítható hangerővel mondja az instrukciókat, végigvezeti a mért személyt a mérési folyamaton. A készülék a mért értékeket papíron kinyomtatja referencia értékekkel együtt, így bárki önállóan ki tudja értékelni az eredményét.

– Hol működnek Corazon gépek?

– A készülékek jól ismertek és elterjedtek az EU országoktól Amerikán át a Távol-Keletig. Nálunk is országszerte kétszázötvennél is több készüléket értékesítettünk, többségét gyógyszertáraknak, de megtalálhatók egyéb egészségügyi intézményekben, termálfürdőkben, konditermekben és bevásárló központokban is. A teljesség igénye nélkül Budapest számos gyógyszertárában, Szombathelyen, Győrben, Miskolcon, Debrecenben, Szegeden és további kisebb-nagyobb falvakban, városokban.

– Mi a tapasztalat, szeretik?

– A visszajelzések egyértelműen pozitívak, kedvelik és használják is az emberek ezeket a készülékeket, hiszen általuk egyszerűen és gyorsan kaphatnak fontos és hasznos információkat a pillanatnyi egészségi állapotukról. A készülék nem csak hasznos, hanem figyelemfelkeltő érdekesség is, amely megmozgatja az emberek játékos énjét.

– Milyen üzemeltetésben alkalmazzák intézményekben?

– Működtethető ingyenesen – amikor egy gombnyomásra indul a mérés-, pénzérme bedobásával, vagy a hozzá tartozó chipkártyával. Ez utóbbi esetben a kártya tárolja is a mérési eredményeket. Egyszóval sok mindent tud a készülék, nem véletlenül nevezik multifunkciósnak.

VM

Hivatalos magyarországi értékesítés, szerviz:

Bolla Szabolcs
06 /30-961-3162
corazonszerviz@gmail.com
www.corazonszerviz.hu

Hasonló cikkek