– energiák –

Huszonhat éve dolgozom házi- és üzemorvosként, hitvallásom, hogy a prevenció sokkal fontosabb, mint maga a gyógyítás. Hat éve foglalkozom alternatív gyógymódokkal is. Az évek során megtapasztaltam, hogy az emberek zömét nem érdekli a testi-lelki „karbantartás” addig, amíg nincs nagy baj.

“Ha szerencsés vagy, gyógyulásod az elvárt formában fog történni. Ha igazán szerencsés vagy, gyógyulásod olyan formában jön majd, melyről nem is álmodtál – olyanban, melyet az Univerzum kifejezetten neked tartogat.”
(Dr. Eric Pearl)

Sokan azt gondolják, hogy ami nem látszik, nem kézzel fogható, az nem is létezik. Ez sokak számára hihetetlen, megfoghatatlan, sőt ijesztő is lehet. A kapcsolatteremtő gyógyászat az érintés nélküli gyógymódok egyik új, hatásos és intelligens formája, amely
nemcsak biológiai, fizikai szinten, hanem érzelmi, pszichológiai és spirituális szinten is segít az egyensúly helyreállításában és a gyógyulásban.

Míg a hagyományos orvoslás csak a fizikai testet és bizonyos mértékben a pszichés betegségeket is tüneti módon gyógyszeresen kezeli, addig az ősi távol-keleti gyógymódok által régóta ismert energetikai központokat és pályákat – csakrák, meridiánok – el sem ismeri. Pedig léteznek, és a mai modern technikákkal már ki is mutathatóak ezek a pályák. Az akupunktúra is ezek mentén avatkozik be: energiaáramlást aktivál tűkkel vagy éppen energiatöbbletet enged le. Energiaáramlást aktiválhatunk egyszerű, egészséges tornákkal – Meridián 3-1-2 torna, chi kung, thai chi, vagy az 5 tibeti jóga gyakorlataival. Ismertek az ősibb energetikai kezelési módok is – reiki, pránanadi, johrei.

Minden rezgés, ami körülöttünk van – a tárgyak, a gondolatok, az érzések, színek, hangok. Bizonyos rezgéseket az érzékszerveinkkel jól tudunk érzékelni, például meghatározott frekvencia sávokban különböző színeket látunk, vagy a rádió keresőgombját tekerve különböző frekvenciasávú adásokat hallunk. Attól, hogy nem tudjuk megfogni, tapintani, még érzékeljük, látjuk, halljuk, érezzük. Vannak olyan rezgések, amit már nem tudunk érzékelni, de attól még léteznek. Ilyen például az ultrahang, amit a denevérek és a delfinek jól hallanak és tájékozódnak vele. De ilyen például az ultrahangos vizsgálat vagy az ultraibolya fény is. Nem látjuk a szemünkkel, de megégeti a bőrünket, ha nem vigyázunk.

Bármennyire hihetetlen, egy asztal is, és a testünk is rezgésekből áll. Ha atomi szintig vizsgálódunk, akkor láthatjuk az atommagot, a körülötte “rezgő”, keringő elektronokkal. A híres “két rés kísérlettel” azt is bebizonyították a tudósok, hogy megváltozik a részecskék viselkedése, ha a megfigyelő is jelen van a kísérlet során. Kvantumfizikai módszerekkel bizonyították, hogyan hatnak az érzéseink és a gondolataink ránk. A mátrix, egy “morfogenetikus vagy holografikus mező”, ahol a fénysebességnél gyorsabban terjednek a rezgések. Olyan ez, mint az internet háló, ahol az egyik pillanatban elküldött üzenet pár másodperc múlva akár a Föld túloldalán lévő ismerősnél is meg tud jelenni, csak a mátrixban még gyorsabban történik minden.

Erről szól például a telepátia is. Gondolunk valakire és egyszerre hívjuk “véletlenül” telefonon egymást, de lehet, hogy pár órán vagy napon belül jelentkezni fog a rég nem látott ismerős. Aki magas rezgésszinten van, annál felerősödnek, gyakoribbá válnak ezek a jelenségek. Gyakoriak lesznek a “véletlen egybeesések”, amiket szinkronicitásnak is hívunk. Sok láthatatlan, kézzel megfoghatatlan dolog van körülöttünk, amik attól, hogy nem tudunk róluk és nem ismerjük el, hatással vannak ránk és léteznek.

Az energetikai kezelés során frekvenciákkal emelem a test rezgésszintjét. Mivel sokkal magasabb és finomabb rezgések vannak ezen a szinten, mint a fizikai test szintjén, így pillanatok alatt meg tud valósulni a “csodaszerű” javulás, gyógyulás. Én hat éve érzékelek erős energiákat. Az általam alkalmazott energetikai kezelés teljesen egyéni, az évek során tanult többféle módszer intuitív kombinációja. Általában 3-szor félórás kezelés kell ahhoz, hogy fel tudjam  a megfelelő szintre vinni a rezgésszintet. Amit alkalmazok – a legmagasabb szintű, 7. dimenziós energia – nagyon hatékony. A különböző energetikai kezelések más-más frekvenciákat tartalmaznak, itt is van folyamatos fejlődés. (Az Eric Pearl által alkalmazott energia még 5. dimenziós.)

Néhány példa arra, hogy mennyire gyors és hatékony a kezelés. Két idős betegem  is kinyújtotta az ujjait, több mint 20 évig tartó kontraktúra (ínzsugorodás a kéz ujjain) után. Egyikük sem emiatt jött el a kezelésre, de megdöbbentő volt. Agyvérzés utáni betegem az első kezelés után kinyújtotta a karját és az ujjait, elmondása szerint úgy ment haza bot nélkül, „mintha lebegett volna a föld felett”. 3 évvel ezelőtt az a betegem, aki 9 évig csak félig tudta a karjait felemelni, és műtéttel sem sikerült meggyógyítani, a 3-szor félórás kezelés után felemelte teljesen, és nem romlott az állapota a kezelések óta sem. Egy idős nőbetegemnek, akinek a szíve miatt nem tudták vállalni a csípőprotézis-műtétet, a  kezelés után teljesen kihajlott az addig merev csípője. De van CT-vel is igazolt, gyógyult, tüdőáttétes betegem, akinek eltávolították a jobb veséjét és nem vállalta a kemoterápiát. 6 hónap után nyoma sem volt az áttéteinek az alga szedése és a lelki önmunka mellett. Neki 3-szor ismételtük meg a hármas kezeléssorozatot, 3 éve gyógyult. Egy másik betegemnek, aki nagyon szédült az agyvérzése óta, alig tudott járni, az első kezelés után megszűnt a szédülése. Rengeteg gyógyulási történet van, persze nem mindig zajlik elvárásaink szerint a gyógyulás. De mindig van a kezelésnek eredménye, pozitív hozadéka, ha mindenki nem is gyógyul meg teljesen. A beteg megnyugszik kezelés közben, még az is, aki nagyon “izgága”.

Egy biztos, hogy nem lehet ártani vele és szinte mindenki érzi az előnyös hatásait. Én intelligens energiának hívom, elindítom, és tudja a dolgát. Használom az energiákat és erősítem a 7. érzékemet. Mert léteznek intuíciók, tudjuk jól. El kell tudni csendesedni ahhoz időnként, hogy ezeket a “belső útmutatásokat” megkapjuk. Ezért szoktam a kezelés elején megtanítani mindenkinek egy egyszerű meditációs technikát.

Már azelőtt is, mielőtt energiákat éreztem, volt olyan betegem, akit csak megvizsgáltam és elmúlt az ízületi fájdalma. Akkor ez számomra is megdöbbentő volt. Még nem gondoltam, hogy a kezemmel energiát tudok közvetíteni. Láthatatlan, de különösen az érzékenyebbek számára nagyon is jól érzékelhető rezgéseket viszek be a kezemmel úgy, hogy közben hozzá sem kell érnem a beteghez. Az energia nem belőlem áramlik, én csak a közvetítője vagyok, átvezetem a beteg felé. Így nem veszítek energiát, én is töltődöm vele.

Szinte mindenki érzi valamilyen módon – bizsergés, fura fuvallatérzés, lebegő érzés – vagy pont ellenkezőleg, mintha belesüppedne a matracba. Van, aki gyönyörű színeket lát, vagy ritkán hangokat is hall, óriási nyugalom lesz úrrá rajta, de jelentkezhet a kezelés alatt szempillaremegés vagy akár durvább izomrángások is. Van, aki végig “rángatózza” a kezelést, de ez nem gyakori és nem is szükségszerű a kezelés során. Akinél komolyabb rángások jelentkeznek, ott az a betegség súlyosságát is jelezheti.

A kezelés során fontos, hogy az erős akarást elengedjük, váljunk megengedővé és befogadóvá. Ha valaki szkeptikus, azzal háríthatja az energiát is. Mint ahogy azok a betegek is, akiknek nem áll érdekükben a gyógyulás. Sokszor csak a hozzátartozójuk unszolására jönnek el, de ennek semmi értelme. A betegnek kell akarnia gyógyulni és nem a hozzátartozó kívánságának eleget tenni.

Fizikai szinten az algákkal, a helyes táplálkozással is tudom emelni a rezgésszintet, de ezen a szinten csak lassan, hónapok-évek alatt, és folyamatos szedés mellett tud megvalósulni a gyógyulás. A lelki szint már magasabb és finomabb rezgésekből álló szint, ha jó érzésekben vagyok, akkor emelkedik, ha rossz érzésekben, akkor csökken a frekvencia szintem.

A SZERETET, HÁLA, KÖSZÖNET érzés, amivel a leggyorsabban lehet gyógyulni. Amikor magas rezgésszinten vagyok, akkor gyógyulok. A magas frekvenciák a fizika törvénye szerint felülírják az alacsonyabbakat. Tehát fontos, hogy lehetőleg mindig jó rezgésszinten legyünk.

Én mindhárom szintet egyformán fontosnak tartom kezelni azoknál a többnyire “gyógyíthatatlannak” mondott betegeknél, akikről a hagyományos orvoslás már lemondott, illetve további javulást az állapotukban már nem tudnak elérni – autoimmun-, súlyos ízületi-, öröklött-, genetikai-, daganatos-betegek. Külön-külön is látom mind a három szintet és mindhárom szinten látom a “csodaszintű” gyógyulásokat.

De többnyire hiába táplálkozik a beteg megfelelően, ha nincs rendben a lelke. És hiába teszem helyre a lelki öngyógyító mechanizmusait és energetikai rendszerét, ha nem táplálja a fizikai testét rendesen. Minden mindennel összefügg.

Természetesen én sem tudok mindenkit meggyógyítani, felelőtlenség lenne ezt állítani. Nem tudom előre, hogy kinél fog megvalósulni a “csoda”, de gyakran bekövetkezik javulás, vagy akár a teljes gyógyulás. Mindenki más-más egyéniség, különböző problémákkal és betegségekkel érkezik, más érzelmi beállítottsággal és (téves) tudatalatti hitrendszerekkel rendelkezik. Szerencsére ritka, de előfordul, amikor maga a beteg a saját gyógyulásának a gátlója, mert érdeke fűződik ahhoz, hogy beteg maradjon. Ez nagyon furcsán hangzik, sajnos mégis előfordul. Például tudja a beteg, hogy a házastársa elhagyná, ha meggyógyulna, de addig, amíg beteg, kénytelen mellette maradni. Vagy nem kapná tovább a rokkant nyugdíjat, ha meggyógyulna, stb.

Én elsősorban csak „segítője” vagyok a gyógyulási folyamatnak azzal, hogy a fizikai szinten a szervezet saját gyógyulási folyamatait erősítem, a lelki háttér áttekintésével rávilágítok a betegség valódi okára, tanácsokat, megoldási kulcsokat adok és a szinte azonnal ható energiákkal a rezgésszintet emelem, az energetikai pályákban lévő elakadásokat, blokkokat oldom. Meglátásom szerint súlyos, előrehaladott állapotú betegeknél a kezelésben egyik szintet sem lehet, illetve tanácsos kihagyni.

 

Dr. Boros Judit
háziorvos
06-30-638-0195

 

 

Életigenlők.hu

Hasonló cikkek