A járványügyi előírások – távolságtartás, maszkviselés, kézfertőtlenítés – betartásával sikeresen lezajlott az esemény. 70 fő vett részt a rendezvényen és a kétféle rákszűrésen, 42 fő végeztette el az általános állapotfelmérést, 19 főnek teljesen rendben voltak a testösszetétel értékei. Rosszindulatú daganatkiszűrés a szájüregi rákszűrésen történt, időben észrevették, így eredményesen gyógyítható. Mindenkit elláttak rákmegelőzésben, egészséges életvitelben (étkezés, mozgás, szemléletmód) fontos tanácsokkal a szakorvosok és az életmód-tanácsadók.

A Könnyek helyett… szűrések! egészségnapot Révfülöp Nagyközség Önkormányzata támogatta.

Együttműködő partnerek: Nemzeti Népegészségügyi Központ, Béres Alapítvány

2020-ban 35 éves A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány. A jeles alkalomból szervezett szűréseket, programokat, Életigenlők magazinokat a Miniszterelnökség és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatja.

Nagyon köszönjük a kiváló partnerséget és a támogatásokat!

Kapcsolódó: Könnyek helyett… szűrések! Révfülöpön – tudósítás

***                    ***                    ***                    ***

Ha tetszett a cikk, kérjük támogasd A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány munkáját, hogy tovább működtethessük az Életigenlők rákellenes médiaportált, kiadhassuk az Életigenlők magazint, rákszűréseket szervezhessünk, onko-segítő telefonos tanácsadással segíthessünk! A rák ellen… Alapítványról a rakellen.hu weboldalon találsz bővebb információkat, pénzbeli támogatás a 11713005-20034986-00000000 számlaszámon, 1%-os rendelkezés május 20-ig a 19009557-2-43 adószámmal lehetséges. Köszönjük!

eletigenlok.hu

Similar Posts