Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. < 1 perc

Mától a digitalstand.hu újságportálon az Életigenlők!

108 oldal életigenlés! Megvásárlásával támogatjátok A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány közhasznú tevékenységét, térítésmentesen szervezett rákszűrő napokat, valamint a magazin további nyomtatott kiadását, ingyenes terjesztését.

A tartalomból: CZENE GÁBOR paratriatlonista adott címlapinterjút, és a sok értékes-érdekes cikk, interjú között szó van az oldalakon a 35 éves A rák ellen… Alapítvány tevékenységéről, a Nemzeti Rákellenes Programról PROF. DR. POLGÁR CSABA, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója adott interjút. DR. LATORCAI CSABA államtitkár a “kuruzslásellenes” törvényről mondja el a tudnivalókat. Körinterjúban a pandémiás helyzet elviselhetőségére ad hasznos tanácsokat PROF. DR. KISS ISTVÁN kutató-orvos, PROF. DR. HEGYI GABRIELLA belgyógyász szakorvos, DR. SVASTICS EGON onkológus-sebészorvos, DR. PREZENSZKI ZSUZSANNA pszichiáter és NÉMETH MÁRTA szociológus, művészetterapeuta. Olvashatnak még többek között nyári és őszi finomságokról, álmunkban történő személyiségfejlesztő módszerről, lepkék táncáról, lelkünk mélységeiről-magasságairól, a mindannyiunkban élő szerethető bohócról. ENDREI JUDIT közismert újságíró, tévés személyiség a mediterrán életstílusról írt, AZURÁK CSABA családja bemutatta kedvencét, Rozit, és a közkedvelt nagyjaink életigenlése sorozatban HOFI GÉZA emlékeztet arra, bolondok lennénk normálisnak lenni…

BÍZUNK BENNE, HOGY A TÜRELEMPRÓBÁLÓ IDŐKBEN A MAGAZIN LAPOZGATÁSA EGY ICIPICIT HOZZÁAD MINDENKI JÓKEDVÉHEZ, ÉS HOZZÁJÁRUL AZ ÉLETIGENLÉSHEZ!

A nyomtatott formátumban megjelenő magazint keressék A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány Könnyek helyett… szűrések! őszi rendezvénysorozatán, valamint a szervezet irodájában!

A digitális lap asztali számítógép mellett iPad-en, iPhone-on, Androidos telefonon és táblagépen is olvasható.

Keresd a magazin friss számát a digitalstand.hu újságportálon >> Életigenlők magazin 2020. tavasz-ősz

eletigenlok.hu

Similar Posts