Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. 2 perc

Elég a problémákból? Válj önmagad pszichológusává, hogy boldog családban élhess! Egészségben és harmóniában, a pároddal újra szerelemben és felelősséggel szerető szülőként! Egy leukémiából felépült apuka eldöntötte, hogy nem éli azt a régi stresszes és rohanó világát, ami egyszer már megbetegítette. Egy könyvbe sűrítette azokat a bevált módszereket, amivel rátalált a lelki és családi békéjére. Amióta ezeket a zseniális technikákat alkalmazza kiegyensúlyozott ember, meghitt kapcsolatban él a feleségével, példamutatóan és következetesen nevelik a gyermekeiket.

„Csak akkor vonzzon egy sikeres ember élete, ha tudod, mi zajlik bent a fejében!”
Képzelj el egy jóképű fickót. Akinek semmi önbizalma. Udvarias, kedves, szinte mindenki tiszteli, szereti. Naponta mégis 80%-ban rosszul érzi magát a bőrében.

Egy százkilencvenhét centis, száztízkilós vízilabdázó formát, aki kerüli a konfliktusokat vagy lenyel minden bántást. Határozottnak, eltökéltnek ismeri a világ, aki tudja, mit akar, titkon viszont mások elvárásainak él. A jelenében minden sikerül neki: magánélet, karrier, sportsikerek, mégis rágja a lelkiismeret, hogy nem is érdemli meg. Családi élete kívülről maga a tökély: gyönyörű feleségével él, aki két gyermekkel ajándékozza meg. Közben a kapcsolatában visszatérő problémákkal küzd, amik megkeserítik a mindennapjait.

„Ha nem érzed magad jól, lehet csak attól, ahogyan magaddal beszélsz!”
Munkájában az iskola legjobb tanárává választják a gyerekek. Legtöbb csapatát edzőként a csúcsra viszi. Belül a hang, ami beszél  hozzá mégis lehúzza, mintha ez az egész a szerencse műve lenne. Kreatív elme, szellemes és nagy ötletelő, újító. Amibe kezd, mind arannyá válik. Ennek ellenére nem fejleszti magát, nem olvas, nem tanul semmit.

Ez voltam én. Ahogy a világ ismert és ahogy én éreztem magam belül. Rákos is lettem. A két világ közötti feszültség miatt.

„Kicsit meg kell halni ahhoz, hogy tudd, hogy kell élni.”
Sokan nem gondolnátok, de a halálos kór volt életem ajándéka. Felébredhettem és újjászülethettem. Miért főnyeremény leukémiásnak lenni? Mert volt okom és időm elgondolkodni, hogyan   nem akarok tovább élni. És hogyan szeretnék életem második felében. Végre jól akarom érezni magam a bőrömben!

Mester Attila
www.mesterapia.hu

***                    ***                    ***                    ***

Ha tetszett a cikk, kérjük támogasd A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány munkáját, hogy tovább működtethessük az Életigenlők rákellenes médiaportált, kiadhassuk az Életigenlők magazint, rákszűréseket szervezhessünk, onko-segítő telefonos tanácsadással segíthessünk! A rák ellen… Alapítványról a rakellen.hu weboldalon találsz bővebb információkat, pénzbeli támogatás a 11713005-20034986-00000000 számlaszámon, 1%-os rendelkezés május 20-ig a 19009557-2-43 adószámmal lehetséges. Köszönjük!

eletigenlok.hu

Similar Posts