Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. 2 perc

Az emberek többsége nagyon várja a nyarat. Télen nem mindig fogjuk vissza magunkat a táplálkozás terén, így tavasszal, nyáron szükségünk lehet egy tisztító vagy méregtelenítő kúrára, amitől egy kicsit jobban érezhetjük magunkat és természetesen könnyebbnek is, hiszen ezek a méregtelenítő italok segíthetnek nekünk a fogyásban.

A méregtelenítés voltaképpen az a folyamat, amikor megszabadítjuk a testünket azoktól az anyagoktól, amelyek megbetegítenek vagy fáradékonnyá tehetnek bennünket. Nem beszélve arról, hogy a méregtelenítő italoktól sokkal szebb, üdébb és ragyogóbb lehet a bőrünk.

A méregtelenítést szolgáló italokhoz felhasználhatunk gyümölcsöket és zöldségeket is. Érdemes kúraszerűen fogyasztani ezeket, hiszen lehetővé teszik, hogy egész napra legyen elegendő energiánk, de az emésztőrendszer tisztításában is aktívan részt vesznek, illetve anyagcsere fokozó hatásuk is ismeretes. Ezek az italok a máj működését is segítik, illetve a fogyás is könnyebb lesz a segítségükkel. Sőt éjszaka sokkal jobban aludhatunk ezektől az egészséges italoktól.

A méregtelenítő italunk tartalmazhat almát, hiszen ez a gyümölcs tele van rostokkal, amelyek alaposan megtisztítják a béltraktust, de nagyon sok méreganyagot is kimos a szervezetből, akár még az emésztetlen ételeket is. A friss almalevet könnyen elkészíthetjük. Ez a gazdag antioxidáns ital a máj és a vese működését is támogatja.

Az uborkából készült préselt lé is nagyon finom és egészséges méregtelenítő ital. Nem beszélve arról, hogy antioxidánsokban is rendkívül gazdag és biztosítja a szükséges napi C-vitamin igényünket is.

A bazsalikom nemcsak ragyogóan széppé teheti a bőrünket, hanem a testünket is megtisztíthatja a méreganyagoktól és még a súlycsökkenést is elősegítheti.

A gránátalmalé elsősorban az immunitás fokozásában vesz részt. Ez a gyümölcs is tele van antioxidánsokkal, emellett csökkenti a gyulladást, illetve a szívbetegség, a rákos megbetegedések és a cukorbetegség kialakulásának kockázatát is. A gránátalma is nagyszerű béltisztító hatásokkal rendelkezik, mint ilyen, segít megszabadulni a szervezetünkben felgyülemlett toxikus anyagoktól.

A brokkoli is pozitív hatással van az emésztőrendszerre. Antioxidánsai elősegítik azoknak az enzimeknek a szaporodását, amelyek a szervezet méregtelenítését hivatottak elvégezni.

Forrás: gyogyszernelkul.com

***                    ***                    ***                    ***

Ha tetszett a cikk, kérjük támogasd A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány munkáját, hogy tovább működtethessük az Életigenlők rákellenes médiaportált, kiadhassuk az Életigenlők magazint, rákszűréseket szervezhessünk, onko-segítő telefonos tanácsadással segíthessünk! A rák ellen… Alapítványról a rakellen.hu weboldalon találsz bővebb információkat, pénzbeli támogatás a 11713005-20034986-00000000 számlaszámon, 1%-os rendelkezés május 20-ig a 19009557-2-43 adószámmal lehetséges. Köszönjük!

eletigenlok.hu

Similar Posts