Gyöngyös, 2019. augusztus 21-22.

A rendezvényen résztvevő Claricell® Magyarország stratégiai képviselőjével, Orosz Krisztinával beszélgettünk egy olyan természetes alapú készítményről, amely segítség lehet, mind az egészségmegőrzésben, mind a betegségből való gyógyulásban. 

– Mesélj a készítményről, amit elhoztál és a közszereplős jubileumi véradáson bemutatsz!

– Én a Claricell® Magyarország stratégiai képviselője vagyok. Amit tudni kell a készítményről, hogy klinikailag bizonyított étrend-kiegészítő. Nagyon fontosnak tartjuk az egészségtudatosságot, a prevenciót, szívügyünk a gyógyítás. Elsőrendű szempont, hogy fiatalkortól időskorig egészségtudatosságra neveljük a populációt, ne akkor kerüljenek orvoshoz, amikor már gyógyszereket kellene szedni, hanem tudatos életmódot éljenek, aminek a helyes táplálkozás, a rendszeres mozgás és a szűrővizsgálatokon való rendszeres részvétel az alapfeltétele. Számunkra ez fontos igazán.

– Ma divatos a komplementer medicina, haladunk az integratív gyógyászat felé, szerinted mikor érkezik el ennek az ideje?

– Nagyon szeretném ezt pozitívan látni, mivel egyre több szűrő – és  véradóprogram van, egyre több olyan alapítvánnyal, közalapítvánnyal találkozunk, akik közreműködésével, adományokkal, akár együttműködések megszervezésével tudunk segíteni.

– Az orvosok és a természetgyógyászok, hogyan tudnak közeledni egymás felé?

– Nálunk az alternatív, a természet -, és a hagyományos gyógyászat  egymás mellett működik. Nagyon-nagyon fontos, hogy mi a termékeinkkel megszólítjuk az orvosainkat is, segítjük őket  abban, hogy ne csak gyógyszereket, hanem étrend-kiegészítőket és alternatív gyógymódokat is alkalmazzanak. Tudni kell a Claricell-ről is, hogy nagyon sok olyan referencia-kórházunk vagy alternatív gyógyászati központunk van, ahol maga a termék protokoll-kiegészítésként működik vagy hagyományos orvoslás mellett használják az étrend-kiegészítőnket.

– Általában vagy csak bizonyos klinikák, bizonyos orvosok?

– Ha általánosságban kell beszélnem, a daganatos betegségek esetében termékeinket rendszeresen használják  kemo – illetve sugárterápiás kezelés mellett immunerősítőként.

–  Ez gyógyszer vagy táplálék-kiegészítő, természetes alapú készítmény?

– Természetes alapú, nem gyógyszerről van szó, természetesen gyógyhatású készítményként van jelen a piacon.

– Egészségesek is szedhetik, akik megelőzni szeretnének daganatos betegségeket?

– Természetesen használhatjuk egészségesként, ott ahol egészségesebb, tudatosabb életmódot szeretnének élni.

– Véradáson találkozunk, az ötödik Blue Boxon, ami egy jubileumi rendezvény, mi a véradáshoz a viszonyod, közszereplők kellenek-e ahhoz, hogy minél többen nyissanak a közjó illetve a véradás felé?

– Igenis szükség van közszereplőkre, már csak a fiatalok miatt is, hogy ezt a korosztályt is mind inkább tudatosabbá tudjuk tenni a szűrővizsgálatok és a véradás fontossága tekintetében, hiszen a véradással segítünk, vérre szükségünk van, ez által egészségtudatosabbá és segítőkészségesebbé tudjuk a fiataljainkat nevelni.

– Te véradó vagy?

– Igen.

– Itt adtál vért?

– Még nem, de fogok vért adni, ugyanúgy a lányom, aki itt van mellettem első véradóként, tizennyolc éves, itt szeretne legelőször vért adni.

– Gratulálunk! Egészségtudatos vagy az látszik rajtad. Itt van a tizenkét szirmú virágunk, melyiket választanád ki, ha végignézed a szirmokat?

– A sárga szirmot választanám, akkor én gyakorlatilag mindenkinek nagyon jó relaxációt kívánok.

– Mi az életigenlésed, mi az életfilozófiád?

– Úgy érzem, hogy szeretem az embereket, szeretem őket tudatosságra nevelni és szeretném belőlük a segítőkészséget előhozni.

eletigenlok.hu

Hasonló cikkek