Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. 2 perc
Életigenlők elnevezéssel elindult A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány szemléletformáló médiaportálja.

Megújult az alapítvány, és megújult a magazinja is. 1985 óta nagyon sokat tett a szervezet azért, hogy minél szélesebb körben ismertté váljon: a rák megelőzhető, sőt gyógyítható!

Ezt hirdeti 12 szirmú virágunk is. Ezeket a szirmokat dolgozzuk fel a portálon megjelenő cikkekkel, interjúkkal.

A daganatos betegségből meg lehet gyógyulni?– kérdezik gyakran. Sokak szerint nem. Pedig lehetséges. Egyéni felelősségvállalás, tudatos életvitel, optimista életszemlélet mindenképpen kell hozzá. És kell a jó szó, a támasz, a bizalom, az információ. Modern világunkba nagyon gyorsan, nagyon sokféle információ érkezik, de a helyes módszerek kiválasztásához hiteles, és korrekt tájékoztatás is kell. 

Segítők, támaszadók kellenek, akik azért vannak, hogy nekünk – mindenkinek a maga módján, a maga tempójában – sikerüljön egészségesnek maradni, ha kell megérteni a betegségét, és meggyógyulni.

Az alapítvány egyik küldetése, hogy hiteles tájékoztatást adjon minden betegséget megelőzni akarónak, és a gyógyulásban lévők családtagjainak is. Az Életigenlők médiaportál kitűnő eszköz ennek a küldetésnek a beteljesítéséhez.

Kedves Olvasó!

Mondj igent az életre! Könnyek helyett… tarts velünk! 

Az Életigenlők tematikus tartalomszolgáltatóként főként rákellenes életmódváltást motiváló multimédiás felület, benne sok hasznos információval, rovattal, rádióműsorral, Főzz velünk, reformul! tv sorozattal vár minden egészségtudatos vagy betegségből gyógyulni kívánó olvasót. A magazin nyomtatott verzióban is elérhető. Tartsatok velünk!