Életigenlők elnevezéssel elindult A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány szemléletformáló médiaportálja.

Megújult az alapítvány, és megújult a magazinja is. 1985 óta nagyon sokat tett a szervezet azért, hogy minél szélesebb körben ismertté váljon: a rák megelőzhető, sőt gyógyítható!

Ezt hirdeti 12 szirmú virágunk is. Ezeket a szirmokat dolgozzuk fel a portálon megjelenő cikkekkel, interjúkkal.

A daganatos betegségből meg lehet gyógyulni? – kérdezik gyakran. Sokak szerint nem. Pedig lehetséges. Egyéni felelősségvállalás, tudatos életvitel, optimista életszemlélet mindenképpen kell hozzá. És kell a jó szó, a támasz, a bizalom, az információ. Modern világunkban nagyon gyorsan, nagyon sokféle információ érkezik, de a helyes módszerek kiválasztásához hiteles, és korrekt tájékoztatás is kell. 

Segítők, támaszadók kellenek, akik azért vannak, hogy nekünk – mindenkinek a maga módján, a maga tempójában – sikerüljön egészségesnek maradni, ha kell megérteni betegségét, és meggyógyulni.

Az alapítvány egyik küldetése, hogy hiteles tájékoztatást adjon minden betegséget megelőzni akarónak, és a gyógyulásban lévőnek, családtagjainak is. Az Életigenlők médiaportál az egyik kitűnő eszköz ennek a küldetésnek a beteljesítésére.

Kedves Olvasó!

Mondj igent az életre! Könnyek helyett… tarts velünk! 

Az Életigenlők tematikus tartalomszolgáltatóként főként rákellenes életmódváltást motiváló multimédiás felület, benne sok hasznos információval, rovattal, rádióműsorokkal és hamarosan induló webTV-vel vár minden egészségtudatos vagy betegségből gyógyulni kívánó olvasót. A magazin nyomtatott verzióban is elérhető. Tartsatok velünk!

Köszönjük!

A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány munkatársai
Életigenlők magazin szerkesztői, újságírói

Életigenlők.hu