Spárgás uborkakrémleves
Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. < 1 perc

Jenei Tamás egy könnyen elkészíthető, igazán selymes, kellemes ízű, tavaszi-nyári, egészséges finomságot ajánl figyelmükbe.

Hozzávalók:

7 dl görög joghurt

 30 dkg kígyóuborka

10 dkg fehér spárga

fél csomag medvehagyma

 fél csomag kapor

2 dl tejszín

 ízlés szerint só

 2 dkg akácméz

1 dkg wasabi

 

Elkészítés

Az uborkákat meghámozzuk, húsát felkockázzuk. A medvehagymát, kaprot megmossuk, apró vágjuk. A spárgát meghámozzuk, vékony karikákra vágjuk, majd enyhén sós vízben puhára főzzük és leszűrjük. A joghurt feléhez hozzákeverjük a tejszínt, a darabolt uborkát, spárgát és összeturmixoljuk. Sózzuk, ízesítjük, hozzákeverjük a többi alapanyagot, majd jól lehűtve tálaljuk.

Jó étvágyat!

 

 

eletigenlok.hu

Similar Posts