OLVASÁSI IDŐ KB. < 1 perc

Tisztelt Partnereink!

A kormány intézkedéseinek értelmében 2020. március 16-tól  A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány személyes találkozókat, rendezvényeket nem tart, munkatársai home office dolgoznak. Online felületeink – email, rakellen.hu, eletigenlok.hu, – valamint mobiltelefonjaink +36 30 816 3338, +36 30 816 3341, +36 30 816 3336 továbbra is üzemelnek, azonban  a Béres cseppek postázása egyelőre szünetel, de az igényeket elérhetőségeinken rögzítjük. Kérjük, ezt elsődlegesen a rakellen@rakellen.hu email címen jelezzék!

Az Életigenlők magazin tavaszi számát digitális formában adjuk ki, az eletigenlok.hu médiaportálon jelenik majd meg, illetve pdf formában felkerül a rakellen.hu honlapra, mivel az üzletek korlátozott nyitva tartása, valamint az olvasók járványhelyzetben való felelős viselkedése – otthonukban tartózkodás – okán, így tudjuk a legbiztonságosabban eljuttatni a friss tartalmat.

Felmerülő kérdéseikkel továbbra is forduljanak hozzánk bizalommal a rakellen@rakellen.hu email címen, vagy az Elérhetőségeink menüpontban található telefonszámainkon.

Vigyázzanak magukra!

Tisztelettel:

A rák ellen, az emberért, a holnapért!
Társadalmi Alapítvány

Similar Posts