Görögdinnye és feta nyári alap-ízkombináció, amit ebben az egyszerű salátában sok-sok menta tesz még frissebbé.
- 1/2 kisebb görögdinnye, meghámozva és 2×2 cm-es kockákra vágva
- 3 fürtös uborka, meghámozva és 0,5 cm vastag szeletekre vágva
- 3 evőkanál extraszűz olívaolaj
- 2 evőkanál vörösborecet
- 20 dkg előre kockázott fűszeres, feta jellegű sajt, lecsepegtetve
- 1 nagy csokor friss menta, levelei lecsipkedve és csíkokra vágva
- só és frissen őrölt bors
Elkészítés
A hozzávalókat egy nagy keverőtálban alaposan összeforgatjuk, sózzuk és borsozzuk, majd lefedve a hűtőbe tesszük tálalásig, hogy kicsit összeérjenek az ízek.
Forrás: stahl.hu
*** *** *** ***
Ha tetszett a cikk, kérjük támogasd A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány munkáját, hogy tovább működtethessük az Életigenlők rákellenes médiaportált, kiadhassuk az Életigenlők magazint, rákszűréseket szervezhessünk, onko-segítő telefonos tanácsadással segíthessünk! A rák ellen… Alapítványról a rakellen.hu weboldalon találsz bővebb információkat, pénzbeli támogatás a 11713005-20034986-00000000 számlaszámon, 1%-os rendelkezés május 20-ig a 19009557-2-43 adószámmal lehetséges. Köszönjük!