– ez a mondat zene füleinknek – 

Ronga Ibolya szépség tanácsadó olyan munkát végez, amit szeret, tehát ő is azok közé tartozik, aki soha „nem dolgozik”… Szereti az embereket és szereti, ha mindenkit még szebbé varázsolhat. Azt vallja: az egészség és a szépség főként belülről fakad, de a természetes dekorkozmetikumok is kellenek a kedvezőbb külcsínhez.

– Hogyan lettél szépségszakmabeli?

– Már tini koromban is megfogtak a szép bőrű hölgyek. Tetszett az ápoltságuk, és az hogy valahogy elérték nem ráncosodnak. Akkor elhatároztam, hogy ilyen akarok lenni. Húsz évvel ezelőtt találkoztam egy krémcsaláddal, ami nagyon gyorsan megszépítette a bőrt. Ez a krémcsalád a világon a 4. legnagyobb preztizs kozmetikumokat gyártó cég termékei között van.

– Használtad, és észrevették a környezetben a változást…

– Igen, és akkor használtam másokon is, ugyanolyan szép lett a bőrük rövid idő alatt. A Beauty Fórum szervezésében több tanfolyamon vettem részt, ahol profiktól tanultam meg a természetes bőrápolás, és sminkelés fortélyait. Továbbképeztem magam, és most már tudom, hogy a belső harmónia és a külső szépség együtt jár. Nagyon megszerettem ezt a területet. Így lettem szépségtanácsadó.

– Mit tartasz sikernek?

– Sikerélmény nekem, hogy egy kezelés után sokkal szebb és egészségesebb a bőr. Siker nekem is az, ami sikerélmény a résztvevőknek, öröm látni a boldogságot az arcon, és hogy milyen jól érzi magát a bőrében.

– Mik a kedvelt szolgáltatásaitok és mik az újdonságok?

– Egy természetgyógyász orvos barátom több ezer páciens vizsgálata után összeállított egy internetes életmódtesztet, ami személyre szabottan táplálkozás, mozgás, betegségek figyelembe vételével megállapítja, kinek mi hiányzik a szervezetéből. Ma már sokan tudják, hogy a nyomelemek és vitaminok pótlásával sok hiánybetegséget lehet helyrehozni, vagy megelőzni. Ezzel a programmal részt veszek A rák ellen…! Alapítvány tavaszi szájüregi- és bőrrákszűrő kamionos rendezvényein. A bőr egészsége, minősége nagyban függ a megfelelő vitaminok, nyomelemek fogyasztásától, és az életmódtól is. A legújabb eszközünk egy speciális ultrahangos készülék, ami rendkívül gyorsan regenerálja, amennyire lehetséges, megfiatalítja a bőr minőségét hosszabb távra. Ez egy különleges kezelés.

– Mi az életigenlésed?

– A „WOW-érzés”. Nagyszerű, amikor azt mondják a vendégkörömnek, üzlettársaimnak „de jól nézel ki” és abban nekem is részem volt. Számomra nagyon fontos, hogy sok embernek segítsek egészségesen és természetesen élni, akár a testsúlyát is korrigálni. Vallom, hogy az egészség és a szépség főként belülről fakad, de a dekorkozmetikumok is kellenek a lelkünknek.

Életigenlők.hu

Hasonló cikkek