Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. 3 perc

Már 3 milliárd éve a földi élet ősforrása, a tápláléklánc alap építőköve. Mai napig a leghosszabb életű állatok és emberek tápláléka. A 10 leghosszabb életű állat vizekben él – kagylók, bálnák, halak, teknősök. A legtovább élő emberek – japánok – táplálékában nemcsak ezek az állatok szerepelnek, hanem évente fejenként átlagosan 10 kg algát is fogyasztanak.

Mi lenne, ha utánuk csinálnánk? Fel nem adva európai kultúránkat, hanem azt kiegészítve egy algakeverékkel, ami egy olyan vitális svédasztal, amely gyakorlatilag rendbe teszi a táplálkozásunkat – kiviszi a szervezetünkből azt, ami nem oda való, beviszi, amire szükségünk van és védelmet nyújt – mindezt sejtszinten. A WellStar algák lassan 13 éve érhetők el Európában, közel 10 éve Magyarországon, igazolva az eredeti szándékot, egyre több fogyasztót megismertetve a japán modellel.

Imune

Egy termék, 4-féle alga, 4 000 hatóanyag. Ráadásul természetes, felszívódása 90% feletti, és épp olyan arányban találhatók meg benne az értékes hatóanyagok, ahogy arra a szervezetünknek szüksége van. A természet tudja… Nincs tehát szükségünk 40-féle egészségmegőrző szintetikus színes pirulára, egy vagyont költve rájuk. Helyette itt a természet évmilliárdok óta bizonyító valós megoldása, bárki számára elérhető áron. Egy doboz Imune egy négytagú családnak (2 felnőtt és 2 gyermek) egyhavi dózis. Hatóanyagonként és fejenként havonta kevesebb, mint 1,-Ft-ért juthatunk hozzá. Érdemes tájékozódni, mert az alga idővel ott lesz minden asztalon – nemcsak Japánban.

​Chlorella Vulgaris

A méregtelenítés nagymestere, sejtszinten méregtelenít, a nehézfémeket is képes kivinni a szervezetből! A legtöbb klorofillt tartalmazó élőlény, ami miatt lúgosító hatása is kiemelkedő. Méregtelenítés nélkül nem létezhet hatékony sejttáplálás, az első lépés tehát a méregtelenítés.

​Spirulina Platensis

Több mint 4 000 vitális hatóanyag, 90% feletti felszívódás. Nincs hozzá hasonló. A különbséget jól érzékelteti, hogy a méltán kedvelt Aloe Vera kb. 270 hatóanyagot tartalmaz. A Spirulina tehát egy vitális svédasztal, amiről a szervezetünk mindig azt veszi le, amire épp szüksége van.

​​Lithothamnium Calcareum

Magas (34% feletti) a kalcium tartalma, és ami még fontosabb, felszívódó képessége 90% feletti, amivel egyedülálló a természetben. Ezen felül több mint 32 nyomelemet tartalmaz, mint pl. szelén, cink, kobalt, króm, és rendkívül gazdag rézben és magnéziumban is.

​Haematococcus Pluvialis

Piros színét az asztaxantinnak köszönheti, ami a ma ismert legerősebb antioxidáns. Képes áthatolni a vér-agy gáton is, oda is eljutva, ahova más hatóanyag nem képes. Rendkívüli a jelentősége a sejtek védelmében és magas a gyulladásgátló hatása is.

Terméktapasztalatokkal kapcsolatos figyelmeztetés

A leírtak tényállók, de nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak. Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszélje azt meg szakemberrel, kérje ki a tanácsát!

Forrás: algainfo.hu

Életigenlők.hu

Similar Posts