Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. 2 perc

Ez a könyv gyógyír a lélekre.

A könyv, amit a kezében tart, nem egyszerűen egy manapság sokakat érdeklő témával foglalkozó újabb munka, hanem egy olyan eredeti koncepció bemutatása, amely az anyagi világot irányító lelki- szellemi világ törvényeit igyekszik megismertetni és elemzi a bioenergetika világába való behatolás lehetőségeit.

Szergej Nyikolajevics Lazarev orosz író, kutató, gyakorlati pszichológus és filozófus. Kutatásainak célja, annak a feltárása, hogy a gondolataink, cselekedeteink és érzéseink hogyan és milyen kihatással vannak az egészségünkre a jövőnkre és a gyerekeink jövőjére. Ez a könyv gyógyír a lélekre. Megtalálhatjuk benne az utat, ami elvezet a Teremtőhöz és megérthetjük, hogy a létezésünknek az értelme az, hogy szeretetet tudjunk érezni a lelkünkben.

A feltárt információ nagyon tömör és több mint 20 éves egyedi és páratlan kutatási tapasztalatait foglalja össze. Köszönve az élet adta konkrét példáknak Lazarev az első, aki részletesen leírta a családi és a személyes karma mechanizmusát, valamint azt, hogy a szülők viselkedése és érzelmei hogyan hatnak a gyerekeik egészségére és sorsára. A könyv elolvasása után más színben fogjuk látni a világot, nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk, agresszió és elégedetlenség helyett, tudni fogjuk mi az, ami igazán fontos az életünkben.

Megértjük, miért kapunk bizonyos élethelyzeteket, hogyan szabadulhatunk meg súlyos betegségeinktől, és mit kell tennünk ahhoz, hogy megváltoztassuk a jelen körülményeinket és a sorsunkat. „A könyv, amit a kezében tart, nem egyszerűen egy manapság sokakat érdeklő témával foglalkozó újabb munka, hanem egy olyan eredeti koncepció bemutatása, amely az anyagi világot irányító lelki- szellemi világ törvényeit igyekszik megismertetni és elemzi a bioenergetika világába való behatolás lehetőségeit.

Napjainkban az emberiség igen súlyos problémák előtt áll és a jövőnk attól függ, sikerül-e megoldani ezeket. Általános vélekedés szerint az alapvető problémákat a kedvezőtlen ökológiai fejlemények, a nukleáris háború fenyegetése és tucatnyi más külső ok szüli. Valójában gondjaink legfőbb oka magában az emberben rejlik és ahhoz, hogy meg lehessen változtatni a világot, először nekünk önmagunkat kell megváltoztatnunk. Önmagunkat megváltoztatni bonyolultabb, mint a külső világot.

Ahhoz, hogy megváltoztassuk a világot, hogy hassunk rá, meg kell értenünk azt, mert a világ megértésével kezdődik annak megváltoztatása. Az általam végzett vizsgálatok elsősorban annak megértésére irányulnak, hogy mi az ember, a tudat, a tudatalatti, a Világmindenség.”

A könyvvel kapcsolatos információk, megrendelés: www.lazarev.hu

***                    ***                    ***                    ***

Ha tetszett a cikk, kérjük támogasd A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány munkáját, hogy tovább működtethessük az Életigenlők rákellenes médiaportált, kiadhassuk az Életigenlők magazint, rákszűréseket szervezhessünk, onko-segítő telefonos tanácsadással segíthessünk! A rák ellen… Alapítványról a rakellen.hu weboldalon találsz bővebb információkat, pénzbeli támogatás a 11713005-20034986-00000000 számlaszámon, 1%-os rendelkezés május 20-ig a 19009557-2-43 adószámmal lehetséges. Köszönjük!

eletigenlok.hu

Similar Posts